Corona

Het coronavirus heeft zijn intrede in Friesland gedaan. We doen er alles aan om de kans op een besmetting bij onze bewoners en medewerkers te verkleinen.

Onze locatie is gesloten voor bezoekers

Bij het kruispunt volgt nauwgezet de landelijke richtlijnen. De gezondheid van uw naaste en die van de andere bewoners en onze zorgmedewerkers zijn op dit moment het belangrijkst. De kans op besmetting moet zoveel mogelijk worden verkleind. Met die reden verscherpen we ook binnen Bij het Kruispunt de coronamaatregelen. Tot in elk geval 6 april geldt onderstaande:

  • Het bezoeken van onze locatie is niet meer toegestaan
  • Alle groepsactiviteiten zijn geannuleerd
  • Externe leveranciers zoals de kapper en pedicure komen niet op de locatie
  • Bezoek door directe familie is mogelijk alleen bij hoge uitzondering, in overleg met het management

Het sluiten van onze locatie voor bezoek doen wij naar aanleiding van de landelijke richtlijnen. Deze maatregelen zijn ingrijpend, voor zowel onze kwetsbare bewoners, hun familie en onze zorgprofessionals. Wij werken er hard aan om deze periode zo goed en comfortabel mogelijk te laten verlopen. Omdat er geen gezamenlijke activiteiten zijn, is er extra aandacht voor het welzijn van bewoners.

Wat kunt u doen?

Onze bewoners zullen hun naasten de komende periode zeker missen. Andersom mist u hen waarschijnlijk net zo. U kunt gelukkig nog steeds iets betekenen. U kunt bijvoorbeeld via de telefoon of per post contact leggen. Ook is het mogelijk om te beeldbellen. Op die manier blijft er sociaal contact bestaan. Dat is op dit moment erg belangrijk voor onze bewoners. Zij worden hierbij geholpen als dat nodig is. U kunt ook een e-card versturen naar info@bijhetkruispunt.nl, indien u wilt beeldbellen kunt u contact met ons opnemen op 0516 – 568750 dan geven wij u het nummer waar u naartoe kunt bellen.